Storm Tea

Storm tea er en ny teprodusent som holder til like utenfor Newcastle, som har tatt England med...storm.

Barbara Croce og Richard Allen bestemte seg i 2010 for å lage et temerke som i en hver detalj skulle forbedre det som allerede var på markedet - en ambisiøs målsetting i England: "Storm tea was born from an obsession to do everything better than the rest."

De ville

"serve the finest, loose leaf teas in glamorous, spacious pyramids that offers a totally different tea drinking experience from standard "dust" grade - capturing nature`s natural oils and flavours in full, juicy, whole tea leaves."

1803_Rel Hibiscus pose.jpg      1804_Rel Rooibos grading.jpg

Dette har de lykkes med, i dag finnes Storm tea på mange av de beste hotellene og serveringsstedene i landet - som hos Jamie Oliver - der folk har det samme forholdet til te som italienerne til espressokaffe:

"Det har vært virkelig hardt å finne teen som smaker best, som har best kvalitet, samtidig som den skal være økologisk for virkelig å maksimere teens helsenytte -vi tror ekstraarbeidet har betalt seg."

I 2017 kom Storm med helt ny design på eskene med økologiske teer i pyramidepose. Innholdet er ytterligere forbedret, økologisk sertifisert av Soil Association. Og eskene sertifisert karbonnøytral av Carbo Neutral. Der det er mulig, kan teen spores til tehagen den ble plukket i. Storm Tea legger vekt på nært samarbeid med ansvarlige landeiere som er seriøse arbeidsgivere. Teen blir samlet, blandet og pakket på Sri Lanka, slik at verdiskaping og sysselsetting som vanligvis skjer i Europa kommer dette landet til gode.

 1804 Rooibos chai cropped.jpg                    1803_Rel sOIL CCSI.jpg        1803_Rel CarboNeutral-sertifisert.png

 

I tillegg lanserte de den nye serien Handcrafted med løs te i metallbokser, en oppdagelsesreise i de fineste opplevelsene i teens verden.

single tin pheonix -500x500.png

Vi våger påstanden at Storm og Delitalia gir en av de beste teopplevelsene i Norge, både med smak, utvalg, miljøriktig emballasje og sosial ansvarlighet.  Rasjonell netthandel gjør en trivelig pris mulig.

Delitalia er grunnlagt basert på vår entusiasme for italiensk mat & drikkekultur. Derfor kan det virke rart at vi forhandler engelsk te. Men vi ville ha en te som matchet kvaliteten til Paranà kaffe. Slik kan vi tilby et komplett sortiment varm drikke med usedvanlig kvalitet både til private og serveringssteder. Vi lette lenge og vel etter en produsent som tilfredsstilte kravene våre. Til slutt fant vi Storm. Og er stolt representant for Norge.

Anstrengelsene til Storm er lagt merke til. I 2011 fikk Storm tea utmerkelsen "The Best North East Small Business 2011", "North East Women Entrepreneur of the Year 2011" og året etter "Future Business Magnates 2012".

Her er hjemmesiden til Storm Tea.

© 2016 Delitalia

| Nettbutikkløsning og Webdesign fra Mosoft:Web