Paranà ESE kaffeputer (pods) vareprøve

Paranà ESE kaffeputer (pods) vareprøve
Varenr.
1701
Pris
59,00
Enhet
stk.
  • Coffee-Pod_espresso
  • Coffee-Pod_brasile
  • Coffee-Pod_etiopia
  • Coffee-Pod_guatemala
  • Coffee-Pod_fairtrade 2
Vareprøver Paranà ESE kaffeputer. To puter av hver av de fem variantene for porto/ekspedisjonskostnader kr. 59. Les mer:

For porto og ekspedisjonskostnader kr. 59,00 kan du prøve 10 puter av fem varianter av Paranà ESE kaffeputer (pods). 2 puter hver av Paranà Espresso Italiano espressokaffe, 2 stk. av hver av Single Origin variantene GuatemalaBrasile og Ethiopia. Og to puter av Paranà økologisk/Fairtrade espressokaffe. Finn dine favoritter og vær velkommen tilbake med bestilling av smak og aroma du vet du blir fornøyd med.

MERK: Ved bestilling legger det seg på automatisk den faste minsteportoen kr. 95 for kjøp under kr. 600. Denne kan vi av tekniske forhold ikke fjerne. Se bort fra dette. Vi stryker dette beløpet fra bestillingen før kortet ditt blir belastet.

Våre ESE kaffeputer (pods) passer til alle typer maskiner produsert for denne standarden. Espressomaskiner for hjemmemarkedet leveres med et konverteringssett for bruk av ESE puter.  ESE er en åpen industristandard som står for Easy Serving Espresso. Siden det er en åpen industristandard, kan du velge kaffeputer fra mange produsenter. ESE kaffeputer ble lansert i 1989 og standarden blir beskyttet av the Italian ESE Consortium for Development. Du kan lese mer om ESE kaffeputer her.

Fordelene med å bruke kaffeputer er at puter med en god maskin gir en meget god espresso med jevn, høy kvalitet uten feilkilder som f. eks. dårlig baristaferdighet. Det er den samme kaffeen som produseres i hele bønner for espressomaskiner. 7 gram malt kaffe blir presset ferdig til en pute innkapslet i et papirfilter. Puten blir så pakket i en tett plastfilm som holder på smak og aroma ved lagring. ESE kaffeputer passer derfor for serveringssteder med små volum og der baristakunst ikke er prioritert, men som likevel vil servere en anstendig kaffe. ESE kaffeputer passer også godt i kantiner der hver ansatt kan nyte sin favorittkaffe. Og selvsagt i hjemmet slik at du kan servere kvalitetskaffe på en renslig måte til en relativt lav kostnad. Med ESE kaffeputer blir det ikke svinn som gjør billigkaffe dyr.

ESE kaffeputer er miljøvenlig ved at brukte puter inklusiv papiret lett lar seg kompostere eller resirkuleres til energigjenvinning. Plastfilmen er meget tynn og krever lite energi til gjenvinning sammenlignet med kapselsystemer.

© 2016 Delitalia

| Nettbutikkløsning og Webdesign fra Mosoft:Web