Paranà kaffe.

Paranà kaffe.

Paranà kaffe blir produsert av Torrefazione Paranà, en del av Gruppo Giannelli, som også er engasjert i caffetteria-drift, vinproduksjon og driver kulturbokhandel i Roma.

 

Paranà har produsert espessokaffe i Roma i over 50 år. Selv om Paranà etter hvert er blitt en større produsent med mange hundre kunder i Italia og eksport til en rekke land, legger selskapet vekt på å opprettholde den håndverksmessige produksjonen. Det betyr at selskapet har ressurser til å skaffe de beste kaffebønnene fra hele verden, samtidig som brenningen tar hensyn til egenskapene i hvert parti når det brennes i små omganger.

Likeledes er Paranà slik i stand til å ta hensyn til regionale forskjeller i smak. For eksempel foretrekker skandinaver en mildere og rundere espresso enn italienerne. Paranà Espresso Italiano vil derfor være litt mer mørkbrent i Italia enn den vi selger i Norge.

Vi er glad for å kunne tilby økologisk/Fairtrade varianter.

Emballasje er viktig. All Paranà kaffe er luft-tett pakket for å holde på smak og aroma. Det betyr at produktene uåpnet har en best-før periode på to år fra produksjonsdato.

Paranà driver også caffetteria i flere av de fremste i den evige stad. Les mer om det under ”Kaffetur i Roma”. Dermed er de tett på kundene og fanger opp kunnskap de tar med seg tilbake i produksjonen. Paranà har vunnet gullmedalje for sin Espresso Italiano, og er den offisielle kaffesmakearrangøren for the National Institute of Italian Espresso i Roma og Lazio-regionen. Dermed trener de baristaer i kaffekunsten siden en god kopp espresso er en kombinasjon av godt råstoff og den menneskelige faktor. Og trekker lærdom av kombinasjonen.

Vi håper du opplever Paranà kaffe som et kvalitetsprodukt i alle betydninger av ordet, og blir en følgesvenn. Selv har vi stor glede av å arbeide med produkt og leverandør, og prøver å virke med kvalitet i alle ledd av vår virksomhet.

© 2016 Delitalia

| Nettbutikkløsning og Webdesign fra Mosoft:Web