Paranà Espresso Italiano 100% Arabica 1 kg. hele bønner

Paranà Espresso Italiano 100% Arabica 1 kg. hele bønner
Varenr.
106
Pris
247,50
Enhet
pose
  • Medaglia dòro
  • logo-inei
Den klassiske Paranà Espresso Italiano. 100% Arabica, 1 kg. hele bønner. 
Gullmedaljevinner. Les mer.
Espresso Italiano 100% Arabica er klassikeren Paranà har produsert siden 1960. To ganger har den vunnet gull hos the International Coffee Tasting Institute, i 2008 i Italia og 2013 i Japan.
Den er relativt lysbrent slik vi skandinaver foretrekker, som gir en rund og fyldig smak uten for sterk syrlighet. Innslag av frukt, sjokolade og hasselnøtt. Finnes og i 250 gr. forpakning malt og hele bønner og som ESE kaffeputer/pods.
 
Paranà Espresso Italiano 100% Arabica tilfredsstiller kravane til å bli godkjent som Espresso Italiano av Instituto Nazionale Espresso Italiano, som du kan lese mer om her. INEI er en sammenslutning av de ledende italienske kaffebrenneriene, espressomaskinprodusentene og tilbehørsprodusenter. Organisasjonen utvikler sensoriske standarder for original italiensk espressokaffe med definerte smak og aroma-kriterier som kaffebrenneriene må tilfredsstille som kvalitetsmål for å oppnå retten til å benytte merket:
 
En kunde fra Bergen skrev til oss. "..synes dere ikke bare har et godt produkt, men mye bedre en det vi kan skaffe selv i spesialforretninger rundt oss. Det gratulerer vi dere med."
 
Vil du kjøpe hele kartonger à 6 poser, får du rabatt her.
 
Best før: 10/2018.
Kundekommentarer
Fantastisk
Skrevet av: Rune 11.02.2015
Mal disse bønnene riktig og du blir belønnet med en helt fantastisk espresso.
© 2016 Delitalia

| Nettbutikkløsning og Webdesign fra Mosoft:Web