Om Paranà kaffe

Om Paranà kaffe

Paranà kaffe blir produsert av Torrefazione Paranà, en del av Gruppo Giannelli, som også er engasjert i caffetteria-drift, vinproduksjon og driver kulturbokhandel i Roma.

Paranà har produsert espessokaffe i Roma i over 50 år. Paranà er medlem i sammenslutningen av de fremste italienske kaffebrenneriene, espressomaskin-og tilbehørsprodusentene:

logo-inei.png

Paranà har to ganger vunnet gullmedalje for sin Paranà Espresso Italiano 100% Arabica espressokaffe i smakstest arrangert av the International Institute of Coffee Tasters:

medaglia doro png.png

Selv om Paranà etter hvert er blitt en større produsent med mange hundre kunder i Italia og eksport til en rekke land, legger selskapet vekt på å opprettholde den håndverksmessige produksjonen. Det betyr at selskapet har ressurser til å skaffe de beste kaffebønnene fra hele verden, samtidig som brenningen tar hensyn til egenskapene i hvert parti når det brennes i små omganger.

parana-medarbeider vurderer brenningsgrad.jpg

Likeledes er Paranà slik i stand til å ta hensyn til regionale forskjeller i smak. For eksempel foretrekker skandinaver en mildere og rundere espresso enn italienerne. Paranà Espresso Italiano vil derfor være litt mer mørkbrent i Italia enn den vi selger i Norge.

Vi er glad for å kunne tilby økologisk/Fairtrade varianter.

Emballasje er viktig. All Paranà kaffe er luft-tett pakket for å holde på smak og aroma. Det betyr at produktene uåpnet har en best-før periode på to år fra produksjonsdato.

Paranà driver også caffetteria i flere av de fremste i den evige stad. Les mer om det under ”Kaffetur i Roma”. Dermed er de tett på kundene og fanger opp kunnskap de tar med seg tilbake i produksjonen. Paranà har vunnet gullmedalje for sin Espresso Italiano, og er den offisielle kaffesmakearrangøren for the National Institute of Italian Espresso i Roma og Lazio-regionen. Dermed trener de baristaer i kaffekunsten siden en god kopp espresso er en kombinasjon av godt råstoff og den menneskelige faktor. Og trekker lærdom av kombinasjonen.

Vi håper du opplever Paranà kaffe som et kvalitetsprodukt i alle betydninger av ordet, og blir en følgesvenn. Paranà er et sikkert, stabil og langsiktig valg enten du vil lage espressobasert kaffe på kjøkkenet, driver servering med ambisjoner eller vil ha en kvalitetskaffe i butikkhyllen.

Selv har vi stor glede av å arbeide med produkt og leverandør, og prøver å virke med kvalitet i alle ledd av vår virksomhet.

"Paranà Caffè is a dream come true for the coffee connoiseur."

 Casa Mia Food&Wine


slide2_NEW.png

 

© 2016 Delitalia

| Nettbutikkløsning og Webdesign fra Mosoft:Web