L. M. Rossi Novaro Kastanje råhonning, 40 gram

L. M. Rossi Novaro Kastanje råhonning, 40 gram
Varenr.
301040
Pris
kr 19,75
Enhet
glass
  • Blåskimmelost-takk til Pixabay.
  • fruit-plate-takk til Pixabay
  • La Mieleria Rossi Novaro

La Mieleria Rossi Novaro Kastanje Råhonning. Monofloral. 40 gr.

 

Kastanjehonning er vår favoritt til blåskimmelost. Kombinasjonen av disse to smakene går opp i en høyere enhet! Smaken av denne honningen er kraftig og heller mot det bitre, med tydelig karamellsmak. Den er tyntflytende og delikat.
 
Italia har en enestående nomadisk birøkterkultur som gjør at landet har fått godkjent omlag 20 monoflorale honninger. På grunn av landets natur fra det varme Sicilia til dalene opp mot Alpene, er smakene svært mangfoldige. At en honning er monofloral betyr at kuben er plassert i et konsentrert område med målplanter. Honningen skal inneholde en viss prosentsats av målplanten, analysert i laboratorium. Mieleria Rossi Novaro er et birøkterfirma med 60 års erfaring, og har base i Grosseto i Toscana. Det meste av honningen er fra egne kuber plassert på forskjellige steder i Toscana, men pakker og markedsfører også noe honning for andre, mindre birøktere.
 
Råhonning er honning som ikke er varmet opp over 47 grader C. for at næringsstoffene ikke skal bli ødelagt. Honning fra La Mieleria Rossi Novaro blir ikke varmet opp over 40 gr.C.
 
Obs. Bildet viser Kastanjehonning i 250 gr. glass. 40 gr. glass blir produsert for frokostbufèer, men egner seg godt for prøvesmaking og i smågaver. Dersom du kjøper en av alle våre typer i 40 grams glass, stryker vi en ved fakturering-6for5, se
 
HONNING MÅ IKKE GIS TIL BARN UNDER ETT ÅR. Best før:     Oppbevares svalt og mørkt.
 
Honning inneholder antioksydanter, vitaminer, mineraler og stoffer som er tarmregulerende og anti-bakterielle. Men mengdene er så små at effekten trolig er ubetydelig. Og blir ødelagt ved oppvarming, for eksempel i bakverk. Honning er ikke helsekost, men må betraktes på samme måte som hvitt sukker. Honning er søtere enn hvitt sukker. Bruk av honning som søtningsstoff kan derfor redusere samlet sukkerinntak, forutsatt at honning erstatter sukker etter vekt, ikke volum. Den største helseeffekten av honning er trolig at det er så godt at det øker livsgleden!
 
Toll på italiensk honning er kr. 24,47/kg.
 
 
Kundekommentarer
© 2019 Delitalia

| Uni Micro Web