L.M. Rossi Novaro Millefiori Rå Blomsterhonning 40 gr.

L.M. Rossi Novaro Millefiori Rå Blomsterhonning 40 gr.
Varenr.
300140
Pris
kr 19,75
Enhet
glass
  • Logo La Mieleria Rossi Novaro
  • Millefiori glass

La Mieleria Rossi Novaro Millefiori-Tusen blomster. Rå, multifloral blomsterhonning. 40 gr.

Millefiori - tusen blomster - er Italias vanligste honning. Men på grunn av Italias varierende klima fra varme Sicilia til de svale dalene opp mot Alpene, varierer floraen mye, og derfor også smaken på blomsterhonning samlet fra små områder. Denne blomsterhonningen er hentet fra området Maremma helt i det sør-vestre hjørnet av Toscana. Området er utilgjengelig og kjent for sitt ville naturreservat ut mot Middelhavet. Søker du en sakte Italia-ferie med flotte strender med lite folk og uten biler og rekker med parasoller og selgere, er dette stedet for deg. Mye av området er tidligere sump, som nå brukes til dyrking av bl.a. solsikke, og i disse hjemtraktene til La Mieleria Rossi Novaro kommer vår blomsterhonning.

Den er en god allround-råhonning, Der er lite syre og bitterhet, men likevel smaksrik og med fylde på grunn av de mange forskjellige blomstene som bidrar til helheten. Derfor er den godt egnet til søtning og som pålegg eller honning på oster som i seg selv ikke er så smaksrike. Og til dressinger og vinaigretter. En blanding av olivenolje, soyasaus, urtesalt, pepper og en teskje blomsterhonning smurt over kjøttet er en rask og enkel hverdagsmåte for å løfte filèt av svin eller kylling i form i steikeovnen eller i woken. Blomsterhonning er fint krystallisert og lett smørbar.

Obs. Bildet viser honningen i 250 gr. glass. 40 gr. glass blir produsert for frokostbuffèer, men egner seg godt for prøvesmaking og som smågaver. Dersom du kjøper èn av alle våre typer i 40 grams glass, se her for rabatt. Blomsterhonning har vi også i 250 gr. og 1 kg. glass.

Råhonning er honning som ikke er varmet opp over 47 gr.C. for at næringsstoffene ikke skal bli ødelagt. Honning fra La Mieleria Rossi Novaro blir ikke varmet over 40 gr.C.

HONNING MÅ IKKE GIS TIL BARN UNDER ETT ÅR. Best før:          Oppbevares mørkt og svalt. Nettside La Mieleria Rossi Novaro.

Honning inneholder antioksydanter, vitaminer, mineraler og bakterier som er positivt tarmregulerende, og er anti-bakteriell. Men mengdene er så små at effekten trolig er ubetydelige. Og blir ødelagt ved oppvarming, for eksempel i bakverk. Honning er ikke helsekost, men må betraktes på samme måte som hvitt sukker. Honning er søtere enn hvitt sukker og brukt som søtningsstoff kan honning derfor redusere samlet sukkerinntak, forutsatt at honning erstatter sukker etter vekt, ikke volum. Den største helseeffekten av honning er trolig at det er så godt at det øker livsgleden!

Toll på italiensk honning er kr. 24,47/kg.

 

Kundekommentarer
© 2019 Delitalia

| Uni Micro Web