L.M. Rossi Novaro Råhonning 6x40 gr. prøvetilbud.

L.M. Rossi Novaro Råhonning 6x40 gr. prøvetilbud.
Varenr.
3010406
Pris
kr 98,75
Enhet
glass
  • MRN_miele_di_millefiori_hr ub 2
  • MRN_miele_di_girasole_hr ub 2
  • MRN_miele_di_bosco_500g hr ub 2-1
  • MRN_miele_di_erica_500g_ hr ub 2
  • miele_di_castagno hr ub 2 mb
  • Logo La Mieleria Rossi Novaro

Betal for 5-få 6 40 gr. prøveglass La Mieleria Rossi Novaro Sitron-, "Tusen blomster"-, Erica lyng-, Solsikke-, Skogs- og Kastanjehonning.

Her kan du prøve alle våre seks honninger for under kr. 100! Trolig Norges mest spennende og omfattende utvalg av italiensk råhonning av beste kvalitet. De er fine smågaver til dem som tror de har smakt alt. 

Smaksspennet er fra frisk og syrlig Sitron til bitter Kastanje med smak av karamell. Med ulike bruksområder, fra søting i te og bakverk, som pålegg på nybakt rundstykke, til vinaigretter og marinader og til det perfekte ostebord. Eller en god teskje Tusen blomster en morgen halsen er sår. Fire monoflorale honninger; Sitron, Erica lynghonning, Solsikke og Kastanje. To multiflorale; Millefiori -"tusen blomster" og Bosco-skogshonning. Bosco er en honningdugghonning, et naturens underverk der bladlus og andre småkryp samler nektar og plantesafter og skiller ut overskuddet som biene da suger opp og gjør om til honning!

Råhonning er honning som ikke er oppvarmet over 47 gr.C. for at næringsstoffene ikke skal bli ødelagt. Honning fra La Mieleria Rossi Novaro blir ikke oppvarmet over 40 gr.C.

Obs: Bildene viser honningene i 250 gr. glass. 40 gr. glass blir produsert for frokostbuffèer, men egner seg foruten som prøver og smågaver.

HONNING MÅ IKKE GIS TIL BARN UNDER ETT ÅR. Oppbevares mørkt og svalt.

Italia har en enestående nomadisk birøkterkultur som gjør at landet har fått godkjent omlag 20 monoflorale honninger. På grunn av landets natur fra det varme Sicilia til de nordiske dalene opp mot Alpene, er smakene like mangfoldige. At en honning er monofloral, betyr at kuben er plassert i et konsentrert område med målplanter. Honningen skal inneholde en minimum prosentsats av målplanten, analysert i laboratorium.

La Mieleria Rossi Novaro er en birøkter i to generasjoner med 60 års erfaring, og har base i Grosseto i Toscana. Det meste av honningen er fra egne kuber plassert på forskjellige steder i Toscana, men pakker og markedsfører også noe honning for mindre birøktere. Nettside.

Honning inneholder antioksydanter, vitaminer, mineraler og stoffer som er tarm-regulerende og anti-bakterielle. Men mengdene er så små at effekten trolig er ubetydelig. Og blir ødelagt ved oppvarming, f. eks. i bakverk. Honning er ikke helsekost, men må betraktes på samme måte som hvitt sukker. Honning er søtere enn sukker. Bruk av honning kan derfor redusere samlet sukkerinntak, men må da erstatte sukker basert på vekt, ikke volum. Den største helseeffekten av honning er trolig at det er så godt at det øker livsgleden!

Toll på italiensk honning er kr. 24,47/kg.

 

Kundekommentarer
© 2019 Delitalia

| Uni Micro Web