L.M. Rossi Novaro Sitron Monofloral Råhonning 40 gr.

L.M. Rossi Novaro Sitron Monofloral Råhonning 40 gr.
Varenr.
300940
Pris
kr 19,75
Enhet
glass
  • Logo La Mieleria Rossi Novaro

La Mieleria Rossi Novaro Limone-rå, monofloral sitronhonning 40 gr.

La Mieleria Rossi Novaro rå, monoflorale sitronhoning er..frisk! Denne syrlige, lette honningen egner seg ypperlig i te, som søtning av Storm Early Grey for eksempel, om vi får lov. Til søndagsfrokosten, på nybakte, varme rundstykker. Men også til vinaigretter, dressinger og mariander der sjømat er stikkordet. Reker, sjøkreps, hummer, litt lime, vårløk, paprika, persille, ananas i en marinade med sitronhonning i. Så raskt i wok,en. Før det serveres til La Campofilone appelsin eller sitron-tagliatelle 33,4% eggpasta. Da kan du bare vente på godordene. Sitronhonning er medium fast og medium krystallisert.

Italia har en enestående nomadisk birøkterkultur som gjør at landet har et tjuetalls godkjente monoflorale honninger, der hver plante gir honningen sin helt karateristiske smak, farge og konsistens. Floraen i Italia er like variert som klimaet, fra varme Sicilia til svale daler opp mot Alpene. Slik blir det et mangfold av honninger. At en honning er monofloral, betyr at kuben er plassert i et konsentrert område med målplanter. Monofloral honning skal inneholde en minimum prosentsats fra målplanten, analysert i laboratorieprøve.

La Mieleria Rossi Novaro er en birøkter med 60 års erfaring, nå drevet av 2. generasjon, med base i Grosseto i Toscana. Det meste av honningen får de fra egne kuber plassert på forskjellige steder i Toscana, men tapper og markedsfører også noe honning fra andre, mindre birøktere. Nettisde. Italia er er landet i EU med prosentvis mest landbruksland økologisk sertifisert, nærmere 25%. Det er godt for biene, og godt for menneskene som får honning fra giftfrie planter.

Råhonning er honning som ikke er varmet opp over 47 gr.C. for at næringsstoffene ikke skal gå tapt. Honning fra La Mieleria Rossi Novaro blir ikke varmet opp over 40 gr.C.

Obs. Avbildet glass er 500 gr. 40 gr. glass blir produsert for frokostbuffèer, men egner seg godt for prøvesmaking og til smågaver. Dersom du kjøper ett 40 gr. glass av hver av våre seks typer, får du 6for5 rabatt her.

HONNING MÅ IKKE GIS TIL BARN UNDER ETT ÅR. Best før:      Oppbevares mørkt og svalt.

Honning inneholder antioksydanter, vitaminer, mineraler og bakterier som er positivt tarmregulerende, samt er antibakteriell. Men mengdene er så små at effekten trolig er ubetydelig. Og blir ødelagt ved oppvarming over 47 gr. C. Honning er ikke helsekost, men må vurderes på samme måte som hvitt sukker. Honning er søtere enn hvitt sukker. Brukt som søtningsmiddel kan derfor honning redusere samlet sukkerinntak. Forutsatt et honning erstatter sukker etter vekt, ikke volum. Honning har dolumentert hostedempende effekt. Den største helseeffekten av honning er trolig at det er så godt at det øker livsgleden!

Toll på italiensk honning er kr. 24,47/kg.

 

Kundekommentarer
© 2019 Delitalia

| Uni Micro Web