L.M. Rossi Novaro Solsikke Råhonning 40 gr.

L.M. Rossi Novaro Solsikke Råhonning 40 gr.
Varenr.
300240
Pris
kr 19,75
Enhet
glass
  • Logo La Mieleria Rossi Novaro
  • solsikkeåker

La Mieleria Rossi Novaro Girasole-Solsikke monofloral råhonning. 40 gr.

Solsikkehonning fra Italia er en intens søtlig monofloral kvalitetsråhonning. Litt seig og krystallisert. Smaksbilde i nærheten av blomsterhonning, men mindre kompleks. Alle- store som små-liker solsikkehonning. Et godt valg som erstatning for hvitt sukker i teen og i matlaging. Og ikke minst god på et ferskt rundstykke til frokost! Ypperlig i dressinger, vinaigretter og bakverk. Solsikkehonning er en markørhonning for La Mieleria Rossi Novaro, som henter den fra de store solsikkeåkrene i Maremma helt sørvest i Toscana. Her har blomst og bie gjensidig nytte av hverandre, og til stor nytte for oss mennesker, som får honning, olje og kjerner fra en og samme blomst. Pluss at blomstringen er et vakkert syn! Like ved åkrene er naturreservatet, et spesielt avslappende feriemål, som du kan lese mer om på siden for Millefiori-blomsterhonning.

Obs: Bildet viser honningen i 250 gr. glass. 40 gr. glass blir produsert for frokostbufèer, men egner seg godt for prøvesmaking og som smågaver. Dersom du kjøper èn av hver av våre typer i 40 gr. glass, kan du se her for rabatt. Solsikkehonning har vi også i 250 gr. glass.

La Mieleria Rossi Novaro er en birøkter med 60 års erfaring, nå drevet av 2. generasjon, med base i Grosseto i Toscana. Det meste av honningen får de fra egne kuber plassert på forskjellige steder i Toscana, men tapper og markedsfører noe honning for andre, mindre birøktere. Nettside.

Råhonning er honning som ikke er varmet opp over 47 gr.C. for at næringsstoffene ikke skal bli ødelagt. Honning fra La Mieleria Rossi Novaro blir ikke varmet over 40 gr.C.

HONNING MÅ IKKE GIS TIL BARN UNDER ETT ÅR. Best før:       Oppbevares mørkt og svalt.

Honning inneholder antioksydanter, vitaminser, mineraler og bakterier som er positivt tarm-regulerende, og er anti-bakteriell. Men mengdene er så små at effekten trolig er ubetydelig. Og blir ødelagt ved oppvarming. Honning er ikke helsekost, men må betraktes på samme måte som hvitt sukker. Honning er søtere enn hvitt sukker, og brukt som søtningsstoff kan honning derfor redusere samlet sukkerinntak, forutsatt at honning erstatter sukker etter vekt, ikke volum. den største helseeffekten av honning er trolig at det er så godt at det øker livsgleden!

Toll på italiensk honning er kr. 24,47/kg. 

 

 

 

 

 

Kundekommentarer
© 2019 Delitalia

| Uni Micro Web