L.M. Novaro Rossi Sitron Monofloral Råhonning. 500 gr.

L.M. Novaro Rossi Sitron Monofloral Råhonning. 500 gr.
Varenr.
3009500
Pris
kr 146,25
Enhet
glass
  • Logo La Mieleria Rossi Novaro
  • 6075 Fettuccine egg sitron uten bakgrunn

La Mieleria Rossi Novaro Limone-Sitronhonning. Rå, monofloral honning. 500 gr.

La Mieleria Rossi Novaro rå, monoflorare Sitronhonning er-frisk! Denne syrlige, lette honningen egner seg ypperlig i te, som søtning til Storm Earl Grey for eksempel, om vi får lov. Til søndagsfrokosten, på varme, nybakte rundstykker! Men også til vinaigretter og dressinger der sjømat er stikkordet. Reker, sjøkrebs, hummer med litt lime, vårløk, paprika, persille i en marinade med sitronhonning i. Så raskt i wok,en. Før det serveres til La Campofilone appelsin eller sitrontagliatelle 33,4% eggpasta. Da kan du bare vente på godordene! Sitronhonning er medium fast og medium krystallisert.

Italia har en enestående nomadisk birøkterkultur som gjør at landet har et tjuetalls godkjente monoflorale honninger, der hver planteart gir honningen sin helt karateristiske smak, farge og konsistens. Floraen i Italia er like variert som klimaet, fra varme Sicilia til svale daler opp mot Alpene. Slik blir det et mangfold av honninger. At en honning er monofloral, betyr at kuben er plassert i et konsentrert område med målplanter. Honninger skal inneholde en minimum prosentsats fra målplanten, analysert i laboraturium.

La Mieleria Rossi Novaro er en birøkter med 60 års erfaring, nå drevet av 2. generasjon, med base i Grosseto i Toscana. Det meste av honningen får de fra egne kuber plassert på forskjellige steder i Toscana, men tapper og markedsfører også noe honning for andre, mindre birøktere. Nettside.

Råhonning er honning som ikke er varmet opp over 47 gr.C. for at næringsstoffene ikke skal bli ødelagte. Honning fra La Mieleria Rossi Novaro blir ikke varmet opp over 40 gr.C.

HONNING MÅ IKKE GIS TIL BARN UNDER ETT ÅR. Best før:        Oppbevares mørkt og svalt.

Honning inneholder antioksydanter, vitaminer, mineraler, og bakterier som er positivt tarmregulernde, og er betennelseshemmende. Men mengdene er så små at effektene trolig er ubetydelige. Og blir ødelagt ved oppvarming. Honning er ikke helsekost, men må vurderes som hvitt sukker. Honning er søtere enn hvitt sukker. Brukt som søtningsmiddel kan honning derfor redusere samlet sukkerinntak, forutsatt at honning erstatter sukker etter vekt, ikke volum. Den største helseeffekten av honning er trolig at det er så godt at det øker livsgleden!

Toll på italiensk honning er kr. 24,47/kg.

 

Kundekommentarer
© 2019 Delitalia

| Uni Micro Web