Paranà Espresso Italiano 1 kg. hele bønner

Paranà Espresso Italiano 1 kg. hele bønner
Varenr.
106
Pris
kr 278,90
Enhet
pose
  • Parana Espresso Italiano tabell.
  • Paranà Espresso Italiano smaksprofil
  • medaglia doro png
  • medaglieEI (2)
  • espresso italiano

Den klassiske Paranà Espresso Italiano, 1 kg. hele bønner. 

Gullmedaljevinner. Les mer.

Espresso Italiano er klassikeren Paranà har produsert siden 1960. To ganger har den vunnet gull hos the International Coffee Tasting Institute, i 2008 i Italia og 2013 i Japan.

 

Den er en blend av nøye sammensatte arabicabønner fra mellom- og Sør-Amerika og Etiopia, tilsatt noen få prosent robusta av beste kvalitet fra India for å gi en god crema og fylde til smak- og aromanyansene i arabica-bønnene.

 

Den er relativt lysbrent slik vi skandinaver foretrekker, som gir en rund og fyldig smak uten for sterk syrlighet. Kaffebrenneriet Paranà skriver om flaggskipet sitt: Espresso Italiano gir en rund og fløyelsaktig fylde, fulgt av en kompleks og dyp aroma. Hint av frukt og vanilje gir en floral syrlighet. Sterk og vedvarende ettersmak av kakao og mørk sjokolade.  Finnes og i 250 gr. forpakning espressomalt og hele bønner og som ESE kaffeputer.

 

Trykk på småbildet under kaffeposen for å se full smaksprofil,  som er godkjent av Italians nasjonale Espresso Italiano institutt  som en autentisk italiensk espressokaffe. Les mer om Instituto Nazionale Espresso Italiano  her. INEI er en sammenslutning av de ledende italienske kaffebrenneriene, espressomaskinprodusentene og tilbehørsprodusenter. Organisasjonen utvikler sensoriske standarder for original italiensk espressokaffe med definerte smak og aroma-kriterier som kaffebrenneriene må tilfredsstille som kvalitetsmål for å oppnå retten til å benytte Espresso Italiano-merket.

 

En kunde fra Bergen skrev til oss. "..synes dere ikke bare har et godt produkt, men mye bedre en det vi kan skaffe selv i spesialforretninger rundt oss. Det gratulerer vi dere med."

 

Vil du kjøpe hele kartonger à 6 poser, fraktfritt levert, får du rabatt her. Da kan du også velge et gratis bonusprodukt her.

Best før: 05/2022.

Kundekommentarer
Fantastisk
Skrevet av: Rune 11.02.2015
Mal disse bønnene riktig og du blir belønnet med en helt fantastisk espresso.
© 2020 Delitalia

| Uni Micro Web