Storm Handcrafted Jasmine Phoenix Eye løs te, 100 gr.

Storm Handcrafted Jasmine Phoenix Eye løs te, 100 gr.
Varenr.
2201
Pris
kr 133,00
Enhet
boks
  • HC teacup eg half pheonix-500x500
  • pheonix eyes-500x500
  • phoenix eye 2-500x500
  • phoenix eye 3 500x500
  • CHINA Pheonix map-500x754
Storm Handcraftet Phoenix Eye kinesisk grønn te smaksatt med friske jasminblomster. 100 gram i metallboks. Halv pris.
På Restetorg grunnet Best Før dato 9/19.
 
Smak:
Denne uvanlige og eksotiske grønne teen kommer fra Guangxi-provinsen i Kina og har fått navnet sitt etter produksjonsmåten. Denne provinsen har perfekte klimatiske forhold for tedyrking, men også gode vilkår for jasmin-blomsten, som har frembrakt denne unike kombinasjonen. De yngste skuddene av grønn te håndrulles til runde eller ovale kuler som minner om øyet til den mytologiske Fugl Fønix. Deretter lagres teen sammen med nyplukkede jasmin-blomster for å få fram den karakteristiske tesmaken med tydelig innslag av jasmin. Prosessen med å tørke tekulene sammen med jasminblomstene gjentas inntil fem ganger til den er klar som en fint ballansert og smaksrik te med rett blomstersmak. Teen blir regnet som perfekt til å friske opp ganen etter et asiatisk måltid rik på krydder eller hvitløk. Den drikkes varm eller som iste.
 
Helse:
Helt siden teplanten ble oppdaget i Kina, har den der vært verdsatt for sine medisinske egenskaper. I nyere tid har forskning fokusert på de rikelige mengdene med polyfenoler, som antas å hemme frie radikaler, som kan hjelpe til å redusere eller stoppe sykdommer som kreft og hjerte- og karlidelser. Te -særlig grønn og hvit - er kjent for å ha antioksiderende effekt i kroppen.
Jasmin er regnet for å ha beroligende effekt.
 
Pakning: 100 gram i metallboks. Pakket på Sri Lanka. Best før:
 
Tilberedning: Hell 2,5 dl. nykokt vann med temperatur 80 gr. C over 5 gram eller 1,5 teskje te. La trekke i tre minutter.
 
Pris pr. porsjon ved 5 gr. = kr. 13,30.
 
 
 
 
 
 
 
Kundekommentarer
© 2020 Delitalia

| Uni Micro Web