Zuma Varm Mørk Fairtrade sjokolade 2 kg.

Zuma Varm Mørk Fairtrade sjokolade 2 kg.
Varenr.
13001
Pris
kr 334,65
Enhet
boks
  • fairtrade_logo
Desverre utsolgt! Zuma Varm Mørk Fairtrade sjokolade. 2 kg. Bare kakao og sukker. Ingen tilsetningsstoffer.
Zuma Varm Mørk Fairtrade sjokolade inneholder bare kakao (33%) fra Vest-Afrika og sukker. Kakaoen som blir brukt gir en rik, rein og fyldig sjokoladesmak. Siden den er uten tilsetningsstoffer er den egnet til personer som reagerer på for eksempel syntetisk vanilje og derfor trygg å selge på serveringssteder.
 
Selv om Zuma Varm Mørk Fairtrade sjokolade i utgangspunktet er produsert for serveringssteder, har vi valgt å legge den ut i nettbutikken i tilfelle private forbrukere - for eksempel personer som er følsomme mot syntetiske stoff som ofte tilsettes sjokoladeprodukt - ønsker et produkt som er reinere enn det som til vanlig er tilgjengelig, og som samtidig er lettløselig og rask og tilberede. En måleenhet - 28 gr - gir minst 2,5 dl varm sjokolade = 1 serveringsenhet. En boks gir minst 70 serveringer-finn en styrkegrad etter din smak. Ca. kr. 4,75 pr. krus.
 
Rør ut en måleenhet i litt varmt vann til en pasta, fyll på med varm melk - rør om - ferdig. Tilsett gjerne en knivsodd salt-det gjør underverker i sjokolade. Sjokolade med krem er klassikeren. Men eksperimenter med å tilsette kaffe eller Sweetbird siruper, for eksempel Chilli-varmer i kald vinterkropp.
 
Sertifisert for Vegetarianere og Veganere.
Er produsert i en frabrikk som behandler melk, hvete, soya og gluten. Kan derfor inneholde spor av disse stoffene.
Best før: 4/2020 (uåpnet boks-åpnet boks anbefales brukt innen 6 uker.)
 
 
Kundekommentarer
© 2020 Delitalia

| Uni Micro Web